Bejelentkezés : 06-99-334 773

Colon-Hydroterápia


A vastagbél fali lerakódásaiból krónikus toxintelszívódás történik, amely nagymértékben terheli az immunrendszert. Az immunrendszert terhelő ártalmak közvetve növelik a rákhajlamot, az allergiás és krónikus betegségek kialakulását. Az Amerikai Egyesült Államokban kifejlesztett Colon-Hydroterápia erősíti az immunrendszert, méregteleníti a szervezetet, helyreállítja a normális emésztést. A módszer hatékonyan távolítja el a bélfalra letapadt béltartalmat. A 45 perces kezelés során a páciens kényelmesen fekszik, miközben egyszerhasználatos eszközökön keresztül a készülék 15-20 alkalommal különböző hőmérsékletű vizet enged be a vastagbélbe a nyomás egyidejű változtatása mellett. A meleg víz hatására könyebben fellazul a bél kiöblösödéseiben és falán lerakódott sűrű béltartalom. A hidegebb víz összehúzódásra készteti a bél izmait elősegítve a letapadt rögök lelökődését. Végeredményben javul a bél tónusa és vérellátása.


Javallatok

Krónikus székrekedés ill. hasmenés, epebetegségek, divertikulosis, Colitis (nyugalmi fázisban), daganatok (kiegészítő kezeléseként), aranyér, bélférgesség, fogyókúrák, fáradékonyság, depresszió, bőrbetegségek (aknék, dermatitis, psoriasis), allergiák, Asthma bronchiale, krónikus felsőlégúti gyulladások, Rheumatoid arthritis, migrén.


Ellenjavallatok

Közvetlen hasi műtét utáni állapot, gyomor-bélrendszeri vérzés, gyulladt aranyér, súlyos szívbetegség, szívelégtelenség, magas vérnyomás, aneurizma (értágulat), terhesség.

Ajánlott oldalak