Dr.Balázsi Péter

Belgyógyász és Reumatológus szakorvos
A Mora Technika magyarországi oktatója

Bejelentkezés: +36 99 / 334 773 vagy +36 20 5939215

Deutsche Version


Fedezze fel a MORA®-Technikát
Tovább
Ismerje meg a MORA®-Diagnosztika és Terápia lehetőségeit
Tovább

PSYCHOPHONIA–MODUL

UNIVERZÁLISTERÁPIÁS–MODUL
BÁZISTERÁPIÁS–MODUL
5–ELEMTAN ZENEMODUL

Integrált PC és MORA®-egér funkció...

Tovább

BIOPHONIA-MODUL

Individuális MORA® Terápia + Speciális Terápiás hanghatások fejhallgatón keresztül.

A szépség az emberi létezés közel minden aspektusát magába foglalja.

Tovább
PSYCHOPHONIA–MODUL
1000 féle tünetre, betegségre individuális MORA® Terápia + Speciális Terápiás Hanghatások fejhallgatón keresztül!
UNIVERZÁLIS TERÁPIÁS–MODUL
A leggyakoribb problémákra előre összeállított láncterápiák gyűjteménye.
BÁZISTERÁPIÁS–MODUL
A különböző korosztályú és energetikai állapotú betegek individuális - egyénreszabott - széles hatású alapkezelésének széleskörű választéka.
5-ELEMTAN ZENEMODUL
A gyógyító hatású zene változatos lehetőségeivel jól kiegészíti háttérként az individuális MORA® Terápiát.
BIOPHONIA-MODUL
Individuális MORA® Beauty Terápia + Színterápia + Speciális Terápiás Hanghatások fejhallgatón keresztül!

MORA® Beauty minden olyan nőnek és férfinek ajánlható, akik szeretnék a természetes szépségüket megőrizni vagy helyreállítani, mivel minden ember egyéni szépségét a személyisége kisugárzása adja meg.

Fontos!


1/A Biophonia-terápia harmonikusan kombinálja a Mora Beauty és a Mora Color alkalmazásokat a fejhallgatón keresztül hallható speciális hanghatásokkal.
2/A Biophonia nem zene-terápia!/A hangzások nem tartalmaznak zenét/
3/A Biophonia nem használ a hallható küszöb alatti jeleket.
4/Az akusztikus izolációban/külső,zavaró hangoktól,zajoktól elkülönítve/végzett Biophonia-kezelés kellemes hangzások speciális összeállítása.
5/Ezen hallható hangzások frekvenciáit úgy fejlesztették ki,hogy a Mora Beauty számára létrehozott alkalmazások összhangban legyenek egymással:két-két egymással együttműködő Mora-csatorna és Mora Color-csatorna kapcsolódik össze.
6/A Mora Beauty Biophonia alkalmazásainak nincsenek mellékhatásai.
7/Több programot lehet ugyanannál a személynél ugyanazon a napon alkalmazni.A sokéves tapasztalatok megmutatták,hogy a hosszabb alkalmazások észrevehetően hatásosabbak.Az energetikai kiegyenlítés,mely a több egymás utáni alkalmazásnál megvalósul,hatásfokozódást eredményez mellékhatások nélkül.
8/A speciális hanghatások az agykéreg alfa-közeli relaxált állapotát hozzák létre,emiatt a kezelt személy sokesetben alvó állapotba kerül,így még hatásosabbá válik a Biophonia-kezelés.
9/A Biophonia-kezeléseknél is felhasználhatunk testváladékokat/vér,vizelet,széklet,hüvelyváladék,stb./,toxikus anyagokat,gyógyszereket,fogászati anyagokat a bemeneti információkat közvetítő elektródákban elhelyezve.Információs csepp is készül a feldolgozott információkkal!
BEAUTY PROGRAMOK
Karikás szem
Rosacea
Pókháló vénák
Görcsös erek
Hajproblémák
Körömeltérések
BŐRRE HATÓ PROGRAMOK
Bőrfeszesítő
Ránctalanító
Vízelvonó, nyirokkeringés javító
Érzékeny bőr
Pigmentált bőr
Kipirult bőr
Száraz bőr
Akne, tisztátalan bőr
Zsíros bőr
WELLNESS PROGRAMOK
Jetlag/utazási betegség
Fáradékonyság
Elesettség
Súlykontroll
Méregtelenítés

Vissza a főoldalra


Mi a MORA®-Biorezonanciaterápia lényege?

Szervezetünkben minden élettani folyamatot elektromágneses rezgések vezérelnek. A MORA®-Készülék kéz-, láb- és speciális elektródákon keresztül méri az összrezgésinformációt. Egy speciális biológiai szűrő segítségével szétválasztja a harmónikus és diszharmónikus rezgéskomponenseket. A diszharmónikus rezgéseket a tükörképrezgésükkel kioltja, a harmónikus rezgéseket pedig felerősíti, így regenerálja a szervezet öngyógyító képességét.

Mi az a Biorezonancia?

Egyszerűbb nyelven megfogalmazva, az atommag saját tengelye körül forgásban van,az őt körülvevő,körpályán keringő elektronok energiaváltozásuktól függően a röppályájukat módosítva elektromágneses rezgéseket bocsájtanak ki a környezetük felé. Minden anyagnak van mérhető elektromágneses rezgése. Több eredmény is azt bizonyítja, hogy ha a szervezetbe juttatjuk egy anyag elektromágneses rezgésének információját, akkor a szervezet hasonlóan fog reagálni mintha a kémiai úton juttattuk volna be. A NASA is érdeklődik eme fiatalnak tekinthető technológia iránt, mivel a fejlesztések következményeként akár az űrben képesek lehetnek "legyártani" az éppen szükséges gyógyszereket,valamint imitálni tudják a földi létünket lehetővé tevő, a szervezet belső biológiai óráját szabályozó külső szinkronizáló információkat!

FONTOS!

A Mora-Biorezonancia Diagnosztika és Terápia,mint egy modern HOLISZTIKUS,INTEGRATÍV GYÓGYÁSZATI TUDOMÁNYOS TECHNIKA alkalmas az iskolagyógyászat csodálatos diagnosztikai és terápiás lehetőségei ellenére nehezen értelmezhető szituációkban is kiszélesíteni a diagnosztikus és terápiás korlátokat,lehetőségeket.

A MORA Biorezonancia Technológia sem mindenható, de a diagnosztika,a gyógyítás és a prevenció területén úttörő szerepet felvállalva képes hidat építeni a nyugati tipusú gyógyászat és a funkcionális medicina szemléletmódja és eszköztára között,miközben elhárítja a szervezet öngyógyító-képességének érvényre jutását gátló külső és belső akadályokat,s mindezt a betegek érdekében teszi!

Manager-szűrés

A Mora-Manager-szűrés már a tünetek megjelenése előtt funkcionális és energetikát szinten lehetővé teszi a betegségek felismerését és célzott megszüntetését.

Több információ

Allergia-kioltás

A mai kemikáliákkal telített világban egyre több a klasszikus allergiás mellett az úgynevezett pseudoallergiás (álallergiás), valamint intoxikációs betegség...

Több információ

Akut és Krónikus Rendszerbetegségek

A MORA®-Diagnosztika és Terápia hatékony többek között különböző légzőrendszeri, gyomor-bélrendszeri, reumatológiai degeneratív és fájdalomszindrómák, idegrendszeri, bőrgyógyászati kezelésében...

Több információ

Mozgásszervi betegségek és fájdalomsyndrómák

Sokan már fiatal kortól akut vagy krónikus gyulladásos ill.degeneratív gerinc-ill.kis-és nagyizületi fájdalmaktól szenvednek...

Több információ

Fájdalomszindrómák

Több információ

Góc- és Daganatterápia

A szervezet arra törekszik, hogy funkcionálisan és energetikailag is minél tovább "elsáncolja magát" a góc- és daganatfolyamatoktól, hogy a létfontosságú funkciók zavartalanul folyhassanak...

Több információ

Gombafertőzések

Több információ

Szenvedélybetegségek

A drog-dohány -és alkohol szenvedélybetegek leszoktató kezelése speciális kétlépcsős leszoktató program keretén belül történik a Mora-technika teljes terápiás arzenáljának felvonultatásával.

Több információ

Nemző-és fogamzóképesség

A környezeti toxikus anyagok közvetlenül vagy közvetve felboríthatják, főleg ösztrogénszerű hatásuknál fogva (xenoösztrogének), a hypothalamus, hypophysis, pajzsmirigy, mellékvese, here és petefészek hormonális egyensúlyát. Ezáltal zavarokat okozhatnak az ivarsejtek és a nemi szervek működésében, ezen keresztül a megtermékenyülés folyamatában. A toxikus anyagok kiválasztásával ill. semlegesítésével, a hormonális egyensúlyzavar helyreállításával normalizálódhat a nemző- és fogamzóképesség. A MORA®-Terápia ezen hatását az irodalmi és a saját tapasztalatok is megerősítik.

Több információ

Petefészek cyszták

Oki hátterüket gyakran a Mora technikával jól tesztelhető és befolyásolható hormonális dyszfunkció/Ösztrogén dominancia,azaz relatív Progeszreron hiány/jelenti!A Mora kezelések hatására a kedvező tapasztalatok alapján jó esély van a petefészek-ciszták eltűnésére ill.jelentős megkisebbedésére!Az esetleg fennálló Endometriózis is a hasonló oki háttér miatt a Mora kezelés hatására rendeződik!

Neurológiai betegségek

Alzheimer kór,Demencia,Parkinson kór oki hátterének feltárása és komplex kezelése!

Színdiagnosztika,terápia

Több információ

Vitaminok,nyomelemek

Orthomolekuláris és Schüsslersó tesztek,valamint a speciális korrelációs/kapcsolati/tesztek segítségével többlet és hiányállapotok állapíthatók meg!

Több információ

Földsugárzás, elektroszmog

Több információ

Psychoszomatikus betegségek

Több információ

Méregtelenítés,fogyókúra

Több információ

MORA®-Sport Program

A MORA technológia segítségével képesek vagyunk a profi illetve amatőr sportolók regenerálódásának gyorsítására, teljesítményük legális fokozására. Mindezt ellenőrzött mérhető körülmények között.

Több információ

Psyschophonia

Több információ

Biophonia/MORA-Beauty/

Több információ

Gyógyszerteszt

A Mora-technika 1-pont méréses korrelációs/kapcsolati/tesztje segítségével egyedülálló speciális gyógyszertesztet tudunk végezni HATÁSOSSÁGRA,HATÁSTALANSÁGRA,TOLERANCIÁRA,INTOLERANCIÁRA/Az adott szervezet az aktuális terheltségi állapotában hogyan viszonyul a tesztelt anyaghoz/